Termeni și Conditii de achiziție / livrare a produselor Tehno MS

Termeni și Condiții


Folosirea site-ului tehno-ms.md implică accetarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Tehno-ms.md își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi accesată în această pagină.


Tot în acest document sunt stabilite toate condițiile de achiziționare a produselor comercializate de Tehno MS SRL, modalitățile de livrare, precum și politica de retur. Accesul/vizitarea acestui website de către dvs se supune Termenilor și Condițiilor de utilizare și implică acceptul explicit al dvs cu privire la acestea.


Dispoziții generale


Domeniul Tehno-ms.md este deținut de Tehno MS SRL, utilizarea acestei mărci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor și emblemelor, în formă directă sau "ascunsă" (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fără permisiunea prealabilă scrisă este interzisă și se pedepsește conform legii.


Tehno-ms.md garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Tehno-ms.md și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica/ reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau fără acordul prealabil scris al acesteia.


 

Întregul conținut al site-ului Tehno-ms.md - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Tehno-ms.md și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul Tehno-ms.md a oricără elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.1. Înregistrarea și confirmarea comenzii


Pentru a achiziționa un produs direct de pe site, clientul plasează o comandă în care specifică urmatoarele informații:

Dupa înregistrare, veți primi un mesaj de confirmare a comenzii pe adresa de email indicată, la fel ve-ți fi contact telefonic de un operator pentru precizarea datei de livrare a produsului. In cazul anularii comenzii preplătite, costul produsului anulat este returnat către client prin modulul în care a fost inițial produsă achitarea.

Dacă comanda este făcută în weekend sau după ora 17:00, aceasta este procesată în următoarea zi lucrătoare după plasare.


2. Achitarea

             Modalități de plată a comenzii:


1. Comanda poate fi plătită online, prin card bancar.


Pentru a efectua o plată, va trebui să introduceți detaliile cardului dvs. bancar. Transferul acestor informații se face în conformitate cu toate măsurile de securitate necesare. Informațiile sunt transmise în formă criptată și sunt stocate numai pe un server specializat al sistemului de plăți.
Acceptăm următoarele tipuri de carduri bancare: 


2. Comanda poate fi plătită prin transfer bancar.


În cazul în care sunteți persoană juridică, la efectuarea comenzii pe pagina web, alegeți pritre modalitățile de plată "Transfer bancar". Livrarea comenzii se efectuează numai după intrarea banilor pe contul de decontare.


3. Comanda poate fi plătită în numerar.


În acest caz, plata comenzii livrate este achitată curierului, aceasta se efectuează în lei mdl.


4. Comanda poate fi plătită în rate.


Puteți procura orice produs de pe site-ul nostru în rate cu 0% dobîndă. Pentru aceasta este suficient să alegeți modalitatea de plată "Achită în rate 0%". După înregistrarea comenzii pe site veți fi apelat de un operator care vă va solicita copia actului de identitate pentru completarea formularului cererii de creditare.


   3. Livrarea

1. Puteti alege ca comanda plasată de dvs sa fie livrată prin curier:


Condiții de livrare în Chișinău:


Livrarea pe teritoriul orașului Chișinău, cît și în suburbii este gratuită pentru comenzile ce depășesc valoarea a 1300 mdl. Pentru comenzile mai mici de 1300 mdl, costul livrării va constitui 70 lei. Livrarea se efectuează de luni pînă sîmbăta. Doar produsele incluse în comandă vor fi livrate, transportul a cîtorva produse, în scopul alegerii la locul livrării, nu se efectuează. Curierul vă va contacta cu 30 de minute pînă la livrarea produsului. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei.

În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia.


Condiții de livrare în Moldova:


Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat. Livrarea pentru comenzile de peste 1300 mdl este gratuită, pentru comenzi mai mici, costul livrării va constitui 100 lei. Termenul de livrare de obicei este de 1-2 zile lucrătoare. Managerii noștri vor stabili împreună cu dvs data livrării, înainte de a expedia produsele. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei.

Pentru produsele achiziționate cu plata în rate costul livrării va constitui după cum urmează:

Menționăm că este necesar să se producă verificarea integrală și lipsa defectelor la exterior a produselor de către cumpărător. Semnătura pusă în certificat de garanție atestă faptul că nu aveți pretenții față de produs și vînzător.


În cazul în care bunurile sunt livrate și corespund cu toate cerintele de garanție, dar din anumite motive Dvs ați decis să nu le cumparați, sunteți obligați să plătiti cheltuielile serviciului de curierat. Deci, înainte de a trimite comanda, asigurați-vă că ați ales exact modelul care doriți să cumpărați.


          2. Puteți ridica personal comanda dvs de la magazin/depozit:


or. Chișinău,str. Mihail Sadoveanu, 42/5

Program de lucru:

Luni-Vineri: 9:00 - 17:00
Sîmbătă: 9:00 - 13:00


4. Politica de schimb și retur


Clientul dispunde de posibilitatea înlocuirii sau restituirii contravalorii produsului achiziționat în decurs de 14 zile calendaristice, în conformitate cu Legea Republicii Moldova nr. 105-XV din 13.03.2003 "Privind protecția consumatorului", cu condiția ca acesta nu a suferit intervenții de persoane neautorizate și nu prezintă deteriorări fizice: zgârăituri, lovituri mecanice, accidente electrice, semnne de uzură. În caz contrar acesta nu poate fi returnat sau schimbat. Produsul poate fi înlocuit/restituit doar în ambalajul original, cu toate accesoriile cu care a venit în set, certificatul de garanție emis și alte documente importate, precum și deținerea unei probe că a fost cumpărat de la vînzător.


În condițiile în care produsul livrat corespunde comenzii făcute de dvs, este într-o stare satisfăcătoare, din punct de vedere tehnic, calitativ și ca aspect, și are caracteristicile indicate e site-ul nostru, veți fi obligat să achitați plata pentru transportarea comenzii, indiferent dacă transportul a fost gratuit sau nu. Restul sumei achitate anterior, referitor la comanda curentă, va fi returnat.