Modalitățile de livrare a produselor companiei Tehno MS
Livrare

Livrare

Modalități de livrare:

     1. Puteti alege ca comanda plasată de dvs sa fie livrată prin curier:


Condiții de livrare în Chișinău:


Livrarea pe teritoriul orașului Chișinău, cît și în suburbii este gratuită pentru comezile ce depășesc valoarea a 1300 mdl. Pentru comenzile mai mici de 1300 mdl, costul livrării va constitui 70 lei. Livrarea se efectuează de luni pînă sîmbăta. Doar produsele incluse în comandă vor fi livrate, transportul a cîtorva produse, în scopul alegerii la locul livrării, nu se efectuează. Curierul vă va contacta cu 30 de minute pînă la livrarea produsului. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei.


În serviciul curierului nu intră montarea, instalarea și conectarea tehnicii, demonstarea caracteristicilor produsului și explicarea metodelor de exploatare a acestuia.


Condiții de livrare în Moldova:


Livrarea pe teritoriul Moldovei se efectuează de către compania de curierat. Livrarea pentru comenzile de peste 1300 mdl este gratuită, pentru comenzi mai mici, costul livrării va constitui 100 lei. Termenul de livrare de obicei este de 1-2 zile lucrătoare. Managerii noștri vor stabili împreună cu dvs data livrării, înainte de a expedia produsele. Livrarea produselor de dimensiuni mari se efectuează până la scară sau porțile casei.


Pentru produsele achiziționate cu plata în rate costul livrării va constitui după cum urmează:


Menționăm că este necesar să se producă verificarea integrală și lipsa defectelor la exterior a produselor de către cumpărător. Semnătura pusă în certificat de garanție atestă faptul că nu aveți pretenții față de produs și vînzător.


În cazul în care bunurile sunt livrate și corespund cu toate cerintele de garanție, dar din anumite motive Dvs ați decis să nu le cumparați, sunteți obligați să plătiti cheltuielile serviciului de curierat. Deci, înainte de a trimite comanda, asigurați-vă că ați ales exact modelul care doriți să cumpărați.


2. Puteți ridica personal comanda dvs de la magazin/depozit:


or. Chișinău,str. Mihail Sadoveanu, 42/5


Program de lucru:


Luni-Vineri: 9:00 - 17:00

Sîmbătă: 9:00 - 13:00