X
Incubator Ms-1056

Incubator Ms-1056

 • Tehno Ms
 • Ms-1056
 • În stoc
 • 20.000 Lei

 • Simulator Credit
  Valoare produs 20,000 Lei
  Dobanda 8%
  Avans initial Lei
  Nr. de rate 12
  Rata lunara 0.00
  Total 20,000 Lei
  Simulator Credit
  Valoare produs 20,000 Lei
  Dobanda 0%
  Avans initial Lei
  Nr. de rate 6
  Rata lunara 0.00
  Total 20,000 Lei
  Solicită credit!
- OR -

Ouă de găină: 1056

Ouă de rață: 756

Ouă de gîscă: 384

Ouă de prepeliță: 2652

Size:1.0*0.75*1.4m

  Incubatorul este un utilaj necesar și binevenit în gospodăria fiecăruia. SC ”Tehno MS” SRL vă propune o gamă largă de incubatoare automate,  atât pentru uz casnic, cît și incubatoare profesionale cu capacitatea de circa 10.000 ouă complet automate. Aceste incubatoare au la baza conceptului cele mai populare tehnologii bazate pe microcomputer, ceea ce îl face foarte exact și inteligentCarcasa incubatoarelor este confecționată dintr-un material termoizolant, asigurând o temperatură optimă și constantă în interior. Alimentarea se face separat printr-o singură priză la 220 V. 

     Aceste incubatoare sînt superioare altor modele existente pe piață datorită caracteristicilor principale ce stau la baza conceptului lor- calitate, economie, rezistență, comoditate:

- sînt dotate cu senzor de umiditate și temperatură, asigurând controlul acestora;

- au un sistem automat de întoarcere a ouălor;

- sînt dotate cu alarmă pentru praguri inferioare sau superioare de temperatură și umiditate;

- incubatoarele beneficiază și de sistemul de suplimentare a alveolelor pentru apă din exteriorul incubatorului ( nu mai este necesară deschiderea incubatorului).

       Incubatoarele pot fi folosite pentru incubarea ouălor de găină, rață, gâscă, prepeliță sau fazan. Având în vedere că sînt complet automate, utilizatorul are posibilitatea între a alege să utilizeze un regim de incubare din programul incubatorului pentru fiecare tip de ouă în parte sau poate seta manual parametrii săi de incubare. 

Produse asemănătoare